Вижте всички статии

Модни тенденции в бижутата за сезон Пролет/Лято 2015

Модни тенденции в бижутата за сезон Пролет/Лято 2015

Бижутата са онази част от тоалета, която се забелязва първо и може да направи две неща - да развали цялостното впечатление, независимо от времето, което сте изкарали пред огледалото или да ви направи звездата на вечерта, дори роклята ви да не е висша мода.

Всеки има свои предпочитания за аксесоари, които сменя според стила, цветовете на тоалета или дори според настроенията си. Днес решихме ви запознаем с основните модни тенденции, които следват дизайнерските бижута за сезон Пролет/Лято 2015. Дали ще ви допаднат или пък не, решете сами за себе си, а в нашия магазин винаги можете да намерите нещо, което да пасне на вкуса ви.

 

 

Тенденция #1: Медальони-реликви

 

Когато чуете медальон-реликва не си представяйте нещо, извадено от гардероба на баба ви. Тези медальони са наистина специални и определено привличащи вниманието със своите странни и разнообразни форми и интересните материали, от които са изработени. Елементите, които им придават леко старинен и античен вид са другото, което ги прави толкова специални. Затова, ако искате да завършите вида си с нещо, което да подчертае уникалния ви стил и излъчване можете да потърсите своя медальон.

 

 

 

Тенденция #2: Колиета с масивни елементи

 

Тези доста масивни и изчистени форми, от една страна ще подчертаят нежната ви женска същност, но в същото време ще придадат елемент на сила и твърдост, така необходими за оцеляването на съвременната жена в днешния свят. Изработени основно от различни метали, тези колиета могат да бъдат големи и дълги, с числа в рамка, с пантера или всичко друго, с което ви хрумне, че искате да украсите шията си, за да привлечето вниманието.

 

 

Тенденция #3: Дървени бижута

 

Дървените аксесоари са прекрасен начин да придадете завършен вид и уникалност на аутфита си. Идеално оформените детайли от дърво придават доста иновативен и футуристичен вид на иначе по-семплите дървени бижута.

 

 

Тенденция #4: Метални гривни

 

Металните елементи също намират своето място в модерните за този сезон бижута. Дизайнерите залагат на все по-смели форми, съчетаващи различни видове метал и камъни, като например перли. Можете да ги откриете в различни цветови комбинации, в големи и малки размери, с модерни и по-класически елементи. Тези гривни със сигурност ще пленят въображението ви и ще ви предизвикат да помислите с какво можете да ги съчетаете.

 

 

Тенденция #5: Естествени камъни

 

Изглежда естествени камъни са следващият акцент, който ще направи бижутата ви модерно и забелязващи се. Ако обаче сте свикнали с малките, нежни камъчета - ще останете изненадани. Използват се в естествената си форма и големина, която може да бъде и доста масивна, в най-различни цветове, които ще успеете да съчетаете с поне някой тоалет от гардероба.

 

 

Тенденция #6: Вериги, вериги, вериги

 

Веригите са доста впечатляваща и интересна тенденция в дизайна на бижута. Могат да бъдат минималистични и класически като тези на Нина Ричи, деликатни като на Ив Сен Лоран, тип медальони като тези на Версаче, масивните вериги на Диор, или луксозните интерпретации на Гучи.

 

 

По материали от: http://www.fashionisers.com/

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари