Марки

«1»
Sonno

Sonno

Sonno - разнообразие от украшения, изработени от висококачествена бижутерийна сплав, които са и антиалергични. Голяма част от бижутата са с 18 каратово бяло, розово или жълто златно покритие, като не потъмняват! Украсени са с цирконий, кристали Сваровски елементс или австрийски кристали, перли или естествени камъни.

309

продукти

Nimeria Shop

Nimeria Shop

Български бранд за ръчно изработени бижута и аксесоари, всеки един от които е измислен и сътворен с много любов и старание heart Продуктите на Nimeria Shop са изработени от материали като кристална бижутерска смола, естествени камъни, посребрена бижутерска тел, кожа, памучни материи и други. 

6

продукти

Iris Gold

Iris Gold

Iris Gold разполага с огромен асортимент от бижута. Фабриката на компанията се намира на остров Тасос, а украшенията им се славят със своето изящество, прецизност на изработката и високо качество. Тази серия бижута е от сребро с проба 925, а част от продуктите имат и 18К златно покритие.

0

продукти

Insolita

Insolita

В превод от италиански “Insolita” означава "необикновен". Такива са и тези бижута – необикновени. Необикновени са, защото са създадени с много любов, в моменти на разстърсващо вдъхновение. Всеки елемент в тях е подбран с творческа мисъл, всяка комбинация от цветове е плод на нашето въображение. Всяка наша идея е осъществена ръчно. Всичко това, взето на куп, прави Insolita толкова ценни и толкова необикновени. За да бъдеш различна, красива и себе си – намери и носи бижуто, което е също толкова необикновено, колкото теб самата.

0

продукти

TsH Boutique

TsH Boutique

Зад марката TsH е лицето на Цветомира Цонева, завършила висшето си образование по „Промишлен дизайн” в град Русе. Занимавайки се със своето хоби, правенето на бижута, тя създава TsH boutique. Сътворявайки аксесоарите си, използва различни техники и материали, изразявайки собствените си идеи и емоции в тях. Целта ѝ е да наложи стил, който прави всяка една дама уникална и елегантна, а елегантността е въпрос на индивидуалност. Най – добрият начин да покажем своята индивидуалност в модния бранш е да бъдем уникални в аксесоара, който придава завършен вид на тоалета и подчертава чара на всяка жена!

0

продукти

Блог статии

Върни До Горе