Вижте всички статии

За семейните празници с любов...

За семейните празници с любов...

Хубаво нещо са празниците, някак усещането преди тях е прекрасно - обхваща ни вълнение и страхотно настроение за времето, което ще прекараме с най-близките ни хора и разбира се за подаръците, които ще получим angel

Всъщност често се случва, че когато пораснем осъзнаваме, че наистина чакаме с нетърпение семейните празници и срещата с роднините. Непрекъснато си казваме, че най-много ценим приятелите, но семейните сбирки са наистина необикновени - явно "коренчето", предадено ни от любимите баба и дядо, от родителите ни, ни държи здраво обвързани помежду ни. Тези дни отбелязахме голям български празник - Никулден и нашето семейство отново се събра, за да отбележи празника с усмивка и настроение. Седнали всички на масата, се потопихме в спомените назад във времето, когато както леля ми ми разказа, имените дни са се чествали по малко по-различен начин.

Тогава на празничната трапеза не са се канили само най-близките приятели, а са се нареждали столове по цели коридори и стаи. С големи табли са се разнасяли почерпки (по питие и бонбон) на всеки, който е дошъл да почете именика. Понякога са се виели големи опашки от чакащи да влязат - оказва се, че колкото по-уважаван бил именикът, толкова по-дълга била и опашката пред дома му. 

На прага сме пред едни от най-топлите семейни празници. Време е да се замислим какво добро можем да направим, докато препускаме в забързаното ни ежедневие; да помислим на кого можем да доставим радост и подарим усмивка. Не е нужно да правим много, понякога е напълно достатъчно да кажем добра дума или просто да се усмихнем от сърце, за да направим на другите деня малко по-хубав и слънчев. 

Радост носят малките жестове и личното отношение, зарадвайте себе си или близък човек, защото светът е по-хубаво място, когато всички сме щастливи. Ние от Sonno.bg сме до вас в най-хубавите моменти и насреща да помогнем в избора на перфектния коледен подарък.

Весели и щастливи празници, приятели! heart

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари